cornelis explore utrecht 2a

Cornelis Coffee, Food & a Room

Cornelis coffee, food & a room is gevestigd in een oud kruidenierswinkeltje op de Maliestraat in Utrecht Oost. Cornelis is de ‘newbie’ onder de koffie / lunch tentjes en een leuke toevoeging op het aanbod in de wijk. Het monumentale geveltje staat er prachtig bij en zodra je de zaak binnen stapt voel je het enthousiasme van de eigenaren. Achter de grote toonbank hangt het menu. Super veel keus dus je moet wel terug blijven komen.

Fijn hangen bij Cornelis

Neem plaats aan de grote tafel, een van de tafeltjes voor de toonbank, op de bank of op de gezellige veranda met kussens. Zoals bij een goede kruidenierszaak van vroeger worden er bij Cornelis ook fijne biologische producten, met een verhaal, verkocht. Ik ben al vaker bij Cornelis op bezoek geweest en alle keren zijn uitstekend bevallen. De koffie en chai tea die we hadden besteld waren lekker. Ik raad je aan om ook te blijven lunchen!

Slapen in het koetshuis

Bij Cornelis kun je ook blijven slapen, achter in het verbouwde koetshuis met keuken en stadstuin. Klinkt toch helemaal geweldig?! Jammer dat ik zelf al een leuk huisje heb in Utrecht, anders zou ik het wel weten.

Cornelis Bed and Breakfast Explore Utrecht 2

Foto’s: Susanne Sterkenburg

Adres: Maliestraat 16
Google map
Facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.