Header Gluren bij de Buren

Caves Caroli waar Utrechtse geschiedenis en talent elkaar ontmoeten  

Zondag 10 februari kun je verschillende huiskamers en unieke locaties in Utrecht bezoeken, tijdens het festival Gluren bij de Buren. Ontdek op deze zondag verborgen parels en gezellige privé huiskamers die een podium bieden aan Utrechts talent.

Grand Hotel Karel V doet dit jaar ook mee aan ‘Gluren bij de Buren’. De Caves Caroli zijn het toneel voor de Utrechtse singer-songwriter Fyl. In de recent gerenoveerde tongewelven van Grand Hotel Karel V zal Fyl, eenmansband, optreden met gitaar en mandoline of banjo. Op deze plek vol geschiedenis kun je luisteren naar liedjes die over herkenbare tragische of mooie gebeurtenissen in het leven gaan. Singer-songwriter Fyl zal driemaal optreden in de Caves Caroli. De aangegeven tijden zijn: 12:45 | 14:15 | 15:45.

Grijp zondag meteen de kans om gerust een kijkje te nemen in de Caves Caroli. Deze kelderruimtes werden vroeger gebruikt als koelkasten om etenswaren en zelf gebrouwen bier koel te houden. Tegenwoordig dienen de kelderruimtes als mooie feestruimtes voor: verjaardagen, afstudeerborrels en privé diners. Bier wordt zeker nog geschonken en lekkere hapjes geserveerd. Maar dan in een aangename en feestelijke sfeer. Ontdek op zondag 10 februari de Utrechtse singer-songwriter Fyl en bewonder de Caves Caroli.

Meer informatie over Singer-Songwriter Fyl: youtube.com/channel

Meer informatie over Caves Caroli kun je opvragen via info@karel5.nl

Beelden via Gluren bij de Buren website

Advertorial Karel V

Gluren bij de Buren Singer Songwriter

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.