Carla’s Conditorie

In de schaduw van de Dom vind je de gezelligste huiskamer van Utrecht; Carla’s Conditorie. Lunchen bij Carla’s geeft je het gevoel alsof je aan tafel schuift bij een groot gezin. Een kamer ingericht als woonkamer, antieke meubels, familiefoto’s aan de muur en een zeer hartelijk ontvangst van de eigenaresse dragen allemaal bij aan het huiselijk gevoel.

De zoetekauw is hier aan het juiste adres, in de vitrine worden de meest prachtige Zweedse lekkernijen tentoongesteld. Op de kaart staan sappen, smoothies, theemelanges en verschillende soorten koffie. Bij Carla’s bestel ik altijd de chai tea latte met soya en natuurlijk iets lekkers. De chai tea latte heeft een goede schuimlaag en is krachtig en doch zacht van smaak. Bij Carla’s heb ik al verschillende lekkernijen geproefd maar mijn favoriet is toch wel de chocotaart. Gewoon to die for!

Als ik ga lunchen bij Carla’s dan bestel ik meestal de broodrol met warme gehakt balletjes met bietensalade en een smoothie. De dadel smoothie is een grote verrassing, ontzettend creamy en tasty. De smushies een nieuw concept in Nederland, maar al een tijd zeer bekend in Scandinavië, heb ik nog niet geprobeerd. Maar deze kleine kunstwerkjes van vis en groente staan op mijn ’to order’ lijstje voor een volgend bezoek aan Carla’s Conditorie. Alle gerechten en gebak bij Carla’s wordt in de eigen keuken vers gemaakt en dit proef je ook. Ik kan Carla’s zeker aanraden, het is een heerlijke belevenis.

 

 

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.