By the creek 2016 Explore Utrecht 6

By The Creek festival | Dansen aan het water

Vorige week waren we bij By the Creek festival in Vianen. Na een fietstocht van 45 minuten nipten we voldaan van ons eerste witbiertje. De eerste editie van het festival was zonnig! En gezellig druk.

Het idee van de organisatie: een festival creëren waar je met al je vrienden heen kunt, want er is écht voor iedereen wat in huis. Zie de uiteenlopende stages: van opzwepende Vunzige Deuntjes, technobeats bij Basis onder de tunnel, vrolijke house bij Zeezout en het Klear podium, waar met de voeten in het water gedanst werd.

Maar het het festival is meer dan muziek. Foodtrucks, een schommel, voetbalveldje, pingpongtafel én marktje. Allemaal om bij te dragen aan dat ultieme zaterdagmiddaggevoel.

bythecreekfestival | 9 juli 2016, Vianen

About Christine van den Brink

Christine, geboren en getogen in Utrecht, schrijft als freelancer het liefst over reizen. Een perfecte combi, omdat reizen en schrijven beiden bovenaan de leuke-dingen-des-levens-lijst staan. Utrecht is een fijne plek om na die vakantie, citytrip of verre reis thuis te komen. Dat de stad met de dag leuker en levendiger wordt helpt ook. Net als wonen op de booming Westerkade - met koffietentjes en restaurants binnen grijpbereik. Ook hoog op de lijst staan lekker eten, festivals en films. Zo nu en dan helpt Christine mee in haar vaders winkel Catch op de Domstraat; bekend om z'n kunst, posters en kaarten van Utrecht. Voor Explore checkt Christine alle coole happenings in de stad, van nieuwe winkels tot aan fijne feestjes.

Bekijk ook

Weekend Agenda Utrecht

Wat te doen in Utrecht? | Weekend Uittips 14 & 15 februari

Love is in the air in Utrecht. Het kan natuurlijk niet missen! Het is Valentijnsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.