By the creek 2016 Explore Utrecht 6

By The Creek festival | Dansen aan het water

Vorige week waren we bij By the Creek festival in Vianen. Na een fietstocht van 45 minuten nipten we voldaan van ons eerste witbiertje. De eerste editie van het festival was zonnig! En gezellig druk.

Het idee van de organisatie: een festival creëren waar je met al je vrienden heen kunt, want er is écht voor iedereen wat in huis. Zie de uiteenlopende stages: van opzwepende Vunzige Deuntjes, technobeats bij Basis onder de tunnel, vrolijke house bij Zeezout en het Klear podium, waar met de voeten in het water gedanst werd.

Maar het het festival is meer dan muziek. Foodtrucks, een schommel, voetbalveldje, pingpongtafel én marktje. Allemaal om bij te dragen aan dat ultieme zaterdagmiddaggevoel.

bythecreekfestival | 9 juli 2016, Vianen

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.