Brewpub De Kromme Haring Explore Utrecht 1

Brewpub De Kromme Haring in de Vershal

Brewpub De Kromme Haring fleurt VechtclubXL op

Utrecht is een waar bierparadijs! Een paar keer per jaar drinken we met pleinen vol bijzondere biertjes en aan biercafés is geen gebrek. De brewpub van Oproer was vorig jaar ons eerste schaap onder de dom en tadaa, sinds kort hebben we een tweede brewpub.

Brewpub De Kromme Haring Explore Utrecht 3

Na een gigasuccesvolle crowdfundcampagne opende De Kromme Haring in september de tappen. Stephen is het Amerikaanse bier-mastermind, die al 2009 de beste biertjes brouwt, zoals de Jailbait Pale Ale, de Smokey The Barracuda en de Inktvis Black IPA.

Gijs staat al jaren achter de tap bij Biercafé België, dus kent het klappen van de zweep achter de bar. Samen hebben ze een gezellige brewpub neergezet, waar je nog veel plezier aan kan beleven. Natuurlijk kan je nippen aan de eigen biertjes, maar ook collegabrouwers leveren de beste biertjes aan.

De Kromme Haring zit pal naast Rood & Bloem en De Klub in de VechtclubXL. Binnen korte tijd hebben we daar een heuse Vershal.

Brewpub De Kromme Haring Explore Utrecht 2

Europalaan 2C | Website | Facebook |

Openingstijden:
woensdag-vrijdag 16-23:45 uur
zaterdag 14-23:45 uur
zondag 14-23 uur

Foto’s door Susanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Daniel Maats

Lawyer by day, blogger by night. Daniël is in 2007 in Utrecht komen wonen en wil er nooit meer weg. Zijn eerste blogstapjes zorgden ervoor dat de vonk voor het oogstrelende en verrassende Utrecht definitief oversprong. Met een voorliefde voor alles wat de mens voedt en op de been houdt, of het nu lekker eten, een fles bier of een andere creatieve uitspatting is, struint hij Utrecht af om het met jou te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.