Brauhaus Westerkade Explore Utrecht 1

Brauhaus aan de Westerkade | Utrecht

Brauhaus koffiefilterbar van Utrecht

De mannen van Koffie Leute parkeerde even de mobiele koffiebar, waarmee ze op festivals en evenementen staan, om neer te strijken aan de Westerkade. Brauhaus is onderdeel van een DRUK, een hub van creatievelingen. Na maanden hard werken gingen de deuren van het Brauhaus in februari open voor alle koffieliefhebbers in Utrecht en omstreken. Vanaf het begin is het Brauhaus een hit aan de Westerkade. En dus de spot om even langs te droppen voor een bakkie filterkoffie.

Meer dan alleen koffie

Het Brauhaus heeft meer te bieden dan alleen filterkoffie. Voor de thee liefhebbers onder ons is er ook een goede theecollectie, met smaken zoals Russische zwarte thee. En natuurlijk genoeg sapjes op voorraad. Ook aan de zoetekauw is gedacht, de homemade baksels staan klaar op de counter. En zondag is het wentelteefjes dag, de zoete geur komt je tegemoet vanaf het begin van de straat. Dus genoeg reden om even te buurten op de Westerkade.

Huiskamer van de buurt

Het keuken en woonkamer concept van het Brauhaus is geslaagd. Terwijl de bezoekers fijn plaatsnemen in de mooi ingerichte woonkamer gaat men aan de slag met de bestelling. De woonkamer is hip en huiselijk. Het fel blauwe behang, tegenover de houten bruine vloer en gekleurde karpetten geeft een fris gevoel. De boekenkast is goed gevuld en de spelletjes liggen klaar. Even thuiswerken bij het Brauhaus is ook prima te doen, voor de koffie wordt gezorgd. Je kunt zelfs een spelletje spelen op de vintage Nintendo.

Tot ziens aan de Westerkade!

Adres: Westerkade 30
Google maps
Facebook Pagina 

Photo credits – Michaela – The new life beginning

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.