Kledingbibliotheek Explore Utrecht 1

De Kledingbibliotheek

Het ziet eruit als een kledingwinkel, maar het werkt zoals de bieb. Met je eigen pasje en een abonnement of strippenkaart kun je bij de Kledingbibliotheek exclusieve en leuke kledingstukken lenen. Elke maand iets nieuws aan, zonder eindeloos consumeren! In december opent de Kledingbibliotheek haar deuren in de oude drukkerij aan de Westerkade.

Je vindt bij de Kledingbibliotheek een uitgebreide en diverse collectie voor jonge vrouwen. Modeontwerpers toveren onbruikbare tweedehands kleding om tot unieke designers items. Daarnaast vind je leuke tweedehands kleding, gedoneerd door Kledingbiebfans. Ook tref je stukken van kleine duurzame en fair trade modemerken aan.

Hoe werkt het?
Voor 7,50 kun je lid worden. Met je persoonlijke pasje mag je meteen gratis een kledingstuk lenen. Daarna kun je kiezen uit een strippenkaart of verschillende abonnementen. Je kunt de kleding na 4 weken terugbrengen, waarna het gewassen wordt en jij meteen je nieuwe outfit uit kunt zoeken.

Meer info: www.dekledingbibliotheek.nl

KledingBibliotheek Explore Utrecht 3 Kledingbibliotheek Explore Utrecht 1

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram and Facebook. Tot Kijk!

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.