Kledingbibliotheek Explore Utrecht 1

De Kledingbibliotheek

Het ziet eruit als een kledingwinkel, maar het werkt zoals de bieb. Met je eigen pasje en een abonnement of strippenkaart kun je bij de Kledingbibliotheek exclusieve en leuke kledingstukken lenen. Elke maand iets nieuws aan, zonder eindeloos consumeren! In december opent de Kledingbibliotheek haar deuren in de oude drukkerij aan de Westerkade.

Je vindt bij de Kledingbibliotheek een uitgebreide en diverse collectie voor jonge vrouwen. Modeontwerpers toveren onbruikbare tweedehands kleding om tot unieke designers items. Daarnaast vind je leuke tweedehands kleding, gedoneerd door Kledingbiebfans. Ook tref je stukken van kleine duurzame en fair trade modemerken aan.

Hoe werkt het?
Voor 7,50 kun je lid worden. Met je persoonlijke pasje mag je meteen gratis een kledingstuk lenen. Daarna kun je kiezen uit een strippenkaart of verschillende abonnementen. Je kunt de kleding na 4 weken terugbrengen, waarna het gewassen wordt en jij meteen je nieuwe outfit uit kunt zoeken.

Meer info: www.dekledingbibliotheek.nl

KledingBibliotheek Explore Utrecht 3 Kledingbibliotheek Explore Utrecht 1

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram and Facebook. Tot Kijk!

About Christine van den Brink

Christine, geboren en getogen in Utrecht, schrijft als freelancer het liefst over reizen. Een perfecte combi, omdat reizen en schrijven beiden bovenaan de leuke-dingen-des-levens-lijst staan. Utrecht is een fijne plek om na die vakantie, citytrip of verre reis thuis te komen. Dat de stad met de dag leuker en levendiger wordt helpt ook. Net als wonen op de booming Westerkade - met koffietentjes en restaurants binnen grijpbereik. Ook hoog op de lijst staan lekker eten, festivals en films. Zo nu en dan helpt Christine mee in haar vaders winkel Catch op de Domstraat; bekend om z'n kunst, posters en kaarten van Utrecht. Voor Explore checkt Christine alle coole happenings in de stad, van nieuwe winkels tot aan fijne feestjes.

Bekijk ook

Intertoys Experience store Explore Utrecht-8

Intertoys opent eerste Experience Store in winkelcentrum The Wall in Utrecht

Intertoys wil met de eerste Experience Store kinderen en hun ouders een beleving meegeven. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.