Behind Bars Cocktail bar Explore Utrecht 2

Behind Bars | Cocktails aan de Hamburgerstraat

Cocktails aan de Hamburgerstraat 

Eindelijk! Behind Bars, de eerste cocktailbar van Utrecht, aan de Hamburgerstraat is open. Eerste cocktailbar? Ja! Er zijn natuurlijk genoeg restaurants waar je een lekkere cocktail kan drinken maar: nu heeft Utrecht dus ook een cocktailbar. Een cocktailbar met award-winning cocktails op het menu. Awesome!

Het niet zo aantrekkelijke (we houden ons in) Café Le Carafon is omgetoverd tot een toffe plek voor cocktail-liefhebbers. De heren kiezen niet voor standaard maar importeren zelf speciale dranken voor de zaak. De ingrediënten voor de lekkere creaties zijn zoveel mogelijk ‘homemade’ en dat geeft een boost aan de kwaliteit van de cocktail. Cocktails drinken bij Behind Bars is dus een beleving.

Klassiekers en eigen creaties

Op het menu staan naast een enkele klassiekers vooral veel eigen creaties. En dus ook de cocktails waarmee de heren prijzen hebben gewonnen. Maar ook bier (op fles), speciale limonade, sapjes en ook gewoon cola. Genoeg keus voor als je niet aan de cocktails wilt. Iets wat ik me haast niet kan voorstellen. Bestelling buiten de kaart proberen? Ook mogelijk. En dit allemaal op steenworp afstand van mijn huis. Gevaarlijk!

ps: op mijn ’to drink’ lijstje staat de Gin Basil Smash (komt vast door de truffelolie ;-))

Adres: Hamburgerstraat 14
Openingstijden:
Ma – 
17:00 – 2:00
Wo – Do: 17:00 – 2:00
Vr – Za: 16:00 – 2:00
Zo: 17:00 – 2:00
Google map
Website

 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.