Bastacosi Biltstraat

City Expert Lotte schreef een paar weken geleden een recensie over Bastacosi. Ze noemde de Italiaanse, houten oven, pizzeria de beste van de stad. En ik moet zeggen de pizza’s zijn fantastisch. Onderweg naar een afspraak, kwam ik langs het tweede filiaal van Bastacosi. Deze is gevestigd aan de Biltstraat, dichtbij het centrum van de stad. We sloten de avond af met een lekkere dessert bij Bastacosi, deze is ook door de ‘city Expert’ smaaktest gekomen. Bij Bastacosi kun je een grote of een kleine pizza bestellen. Pizza’s van de week vind je op een bord boven de kassa. Het interieur van het restaurant is zeer modern: veel hout gecombineerd met metaal en kleurrijke stoelen. Het is warm en gezellig, zoals een Italiaans restaurant hoort te zijn.

Redenen om naar Bastacosi te gaan?

  • De pizza’s natuurlijk! Als je het echt moeilijk vind om te kiezen dan neem je toch twee kleine pizza’s.
  • Het is een self service restaurant. Alles wat je uit de koeling pakt laat je registeren bij de kassa. Geeft een fijn thuis gevoel terwijl je in een restaurant bent.
  • Dichtbij het centrum, dus kunt er lopend naar toe. Geen excuus om in het centrum van de stad te blijven hangen.

Wat je moet uitproberen?

Pizza tartufo con proscuitto du parma, pizza salsicca picante en tiramisu.

 

Adres: Biltstraat 33

Google map  hier !

 

Bastacosi Explore Utrecht 3 Bastacosi Explore Utrecht 2

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram en Facebook.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.