Awesome Utrecht Header

Briljante ideeën tijdens de Awesome Utrecht Pitch Avond!

Wil jij getuige zijn van een avond vol toffe ideeën om Utrecht nóg leuker te maken? Dan moet je zeker aanwezig zijn bij de komende pitchavond van Awesome Utrecht.  Tijdens deze avond kun je als bezoeker vijf ideeën horen en zien die onze stad creatiever, duurzamer, socialer of gewoon een stukje gezelliger maken.

Wat is Awesome Utrecht?

Awesome Utrecht bestaat sinds 2017 en organiseert 20 maart alweer haar vijfde pitchavond. Dit is een initiatief van 20 particulieren, die elke twee maanden een pitchavond organiseren op een leuke locatie in Utrecht.

De Awesome Utrecht pitchavond

Via de website van Awesome Utrecht hebben Utrechters hun meest briljante ideeën opgestuurd om ons stadje nóg leuker te maken. Uit alle inzendingen hebben de initiatiefnemers van het event de vijf beste ideeën uitgekozen. Zij mogen tijdens de pitchavond hun ideeën aan het grote publiek presenteren.

Aan het einde van de avond kiest de jury de gelukkige winnaar uit. De winnaar gaat naar huis met een fantastisch bedrag van €1000,- om zijn of haar idee te realiseren. Het geld is afkomstig van de twintig initiatiefnemers van Awesome Utrecht, omdat zij het tof vinden om andere initiatieven in de stad te steunen.

Erbij zijn?

Kortom, het belooft een inspirerende en gezellige avond te worden met innovatieve ideeën van Utrechters met grote liefde voor de stad. De pitchavond is gratis en vindt plaats op 20 maart van 19:30 tot 22:00 uur in restaurant De Rechtbank te Utrecht. Wij van Explore Utrecht zijn er ook bij. Kom jij ook? Kom op tijd want vol is vol!

Meer info over het event kun je vinden op: www.awesomeutrecht.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.