3x Restaurant Week in Utrecht

Deze week begint de Nationale Restaurant Week. De kans om bij restaurants die al een tijd op je ’to visit lijst’ staan te dineren. Tijdens de Restaurant Week bieden restaurants een driegangenmenu aan. Bij sommige restaurants kun je het menu uitbreiden met een extra gang. De prijzen zijn anders dan normaal, voor een redelijke prijs kun je proeven van al het lekkers dat een restaurant te bieden heeft. Het moment om dus toch naar die ene restaurant te gaan! Speciaal voor Restaurant Week heb ik een selectie gemaakt met 3x Restaurant reviews door City Experts. Deze restaurants worden door ExploreUtrecht aangeraden voor de Restaurant Week.

Geniet!

Vaartsche Rijn
Verwacht geen standaard gerechten. De koks van Vaartsche Rijn nemen je mee op een heuse smaak ontdekkingstocht en die was absoluut bijzonder! Het team dat het restaurant runt is nog jong en ze nemen echt de tijd voor je. Ook de koks lopen regelmatig het restaurant in om meer te vertellen over de gerechten. Bij de Vaartsche Rijn hangt een prettige en informele sfeer. Dit is ideaal voor een avondje lekker eten. Meer over het bezoek van Lotte.

Bresson
Bresson is een stukje Frankrijk in Utrecht, gevestigd aan de Oudegracht. Slechts enkele minuten van het stadscentrum, kun je heerlijk lunchen en dineren. Bresson heeft allure: zwart wit interieur, prachtige chesterfield, tegelvloer, mooie grote bar en prachtige zwart-wit foto’s van celebraties aan de muur. Het menu is niet te ingewikkeld, simpele gerechten zowel voor de lunch als diner. Dineren bij Bresson is een beleving van smaken en prachtige gerechten. De wijnen worden rijkelijk geschonken en zijn heel fijn. Het beste van een avondje dineren bij Bresson is het dessert. Het citroen taartje staat genoteerd in de top drie van de beste desserts die ik tot nu toe heb gehad. Binnenkort meer over Bresson.

Bis
Bis zit op de Lijnmarkt schuin tegenover mijn favoriete bakker Bond & Smolders. Het restaurant heeft een typisch stadse uistraling en sfeer. Het eten bij Bis is puur! Pure producten en smaken, precies zoals ze zijn bedoeld. Geen moeilijke presentaties, maar puur het product. Naast een overheerlijk diner biedt Bis ook de mogelijkheid om te lunchen of te high teaën. Meer over Bis door Samantha.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.