Doen in Utrecht op zondag

3x doen in Utrecht op zondag 1 maart

Eerste dag van maart valt op zondag! Leuk om zo aan een nieuwe maand te beginnen. Maar wat valt er allemaal te doen in Utrecht op zondag 1 maart? Ik heb drie leuke uitjes uitgekozen voor een gezellig zondag uit. Want naast Comedy Week valt er namelijk genoeg te beleven in onze stad.

1 jarig bestaan van de Ping Pong Club | 14:00 – 16:00

De Ping Pong Club viert 1 jarig bestaan op de zondag! Zondag 1 maart is een prima datum voor een lekker chill feestje. Trek een spel uit de kast of ga los aan de Ping Pong tafel. Lekker hangen in die comfortabele stoelen met een biertje mag best. Zondagen zijn tenslotte wel chill dagen! De Ping Pong club introduceert een nieuwe en grote tafeltennistafel: een cadeautje voor alle gasten. En daarna lekker aan de barbecue. Mee feesten? De welkomstcocktail is tussen 14:00 – 16:00 op de kosten van de club.

TISMIS! Een maandelijkse festivaldag met impact bij Metaalkathedraal

De Metaalkathedraal organiseert maandelijks een festival met een cultureel programma voor jong en oud.
Wil jij weten hoe je een voedselbos in eigen tuin kunt creëren? Geef je kapotte spullen een 2de kans? Relaxen met een gratis lesje Tai Chi? Het programma staat bomvol leuks! TisMis is gratis te bezoeken, maar enkele workshops vragen een vergoeding. Check het programma en inschrijving voor TISMIS hier!

Utrecht free tours

Wandeltour met een lokale gids in eigen stad! Ontdek de geheimen van ons stadsie tijdens deze gratis tour door de binnenstad. Naast een boel historische feiten over Utrecht, vertelt de gids ook waarom Italianen vroeger een hekel hadden aan de Nederlandse paus uit Utrecht. Juicy! Na de tour mag jij bepalen wat je de wandeling waard vindt en de gids tippen. Meer informatie over de wandeltour vind je hier.

Afbeelding van: Ping Pong Club en Metaalkathedraal

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Bekijk ook

Doen in Utrecht | Uitagenda maart Centraal Museum

Doen in Utrecht | Uitagenda Centraal Museum

Naakte vrouwenlichamen, droomachtige schilderingen en fetisjistische verlangens. De huidige expositie heet: ‘De tranen van Eros …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.