Festeaval_Explore Utrecht_Susanne-Sterkenburg-17

Kom ook theeleuten op het FesTEAval!

De eerste editie van het Dutch Tea Festival was een groot succes! Dus wordt het festival dit jaar weer door evenementenlocatie De Fabrique organiseert en kun je op 28 mei a.s. weer gaan genieten van alles op het gebied van thee. Maar natuurlijk is er ook gedacht aan live muziek en lekkere happen.

Leer alles over de huidige trends 

Op het fesTEAval draait het niet alleen om het proeven maar kun je ook diverse workshops volgen. Het programma van de tweede editie staat bomvol met workshops; van maken van een thee-cocktail tot aan het leren zetten van een perfecte kop thee van diverse theebladeren. Ook leer je alles over matcha thee, de trend van 2017! Wat dit precies is? Daarover en meer zullen de aanwezige theesommelier je met veel passie vertellen.

Win nu kaarten, voor de theebeleving van het jaar!

Wil je komen proeven en leuten op het Dutch Tea Festival? Wij hebben van de organisatie 2 kaarten gekregen om weg te geven! Wat je hiervoor moet doen? Laat ons weten wat jouw favoriete theemoment is en met wie je naar het festival wilt. Op 12 mei maken we de winnaar bekend op de Explore Utrecht Facebook pagina.

Wil je niet wachten en meteen kaarten kopen voor het festijn. Dan krijg je via deze link, €1 korting op je toegangskaartje. Tot dan!

De Fabrique, Westkanaaldijk 7 | Website | Google maps

Foto’s: Susanne Sterkenburg

Festeaval_Explore Utrecht_Susanne-Sterkenburg-1

 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

 

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

Karel 5 Kunst expositie Explore Utrecht 4

De verborgen historie van Karel V ziet het licht

Grand Hotel Karel V zet samen met het Utrechts Archief de geheimen van de stad …

8 comments

  1. Ik hoop dat mijn favoriete theemoment op 23 september zal zijn, op mijn trouwdag. Omdat ik zo dol ben op thee, ga ik een theebar maken voor de dag en hoop ik met heel veel lieve mensen een kopje te delen! Ik zou graag Willemijn meenemen, omdat ik haar ook als getuige heb gevraagd via een kopje thee:)

  2. Tea festival fantastisch! Hier neem ik graag mijn theeleut vriendin mee naar toe. Samen hebben we de theeplantages bezocht in Maleisië maar ik zou graag meer te weten willen komen over thee! Nieuwsgierig naar de meditaties ben ik ook 🙂

  3. Mijn favoriete thee moment is absloluut het moment dat ik ‘s ochtends mijn eerste kopje drink ? Ik hou heel erg van thee, altijd, en mijn nichtje Maia ook. Komt dat even mooi uit

  4. Met 10 koppen thee per dag als minimum zijn er veel om uit te kiezen. En hoewel ik in eerste instantie zou zeggen, thee met vriendinnen of zelfs via skype met vriendinnen is het beste moment eigenlijk alleen. Een vol hoofd hebben, dan een voetenbadje neerzetten, kopje thee, stukje chocola en een puzzel maken. Maar! Naar een teafestival wil je natuurlijk helemaal niet alleen, dus dan neem ik graag een vriendin mee en ga ik graag Aan de praat (zie mijn website).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *