Pluk de nacht Explore Utrecht 2

Pluk de Nacht | Films kijken in de openlucht

Films kijken in de openlucht, wij houden ervan! En zijn blij, want het is alweer bijna tijd voor Pluk de Nacht. Op woensdag 30 augustus strijkt het gratis festival – inclusief groot doek, stapels strandstoelen, wat barretjes en ander gezelligs – voor vijf nachten neer op het terrein van Vechtclub XL.

Film, films, filmpjes

Woensdag opent het festival met een korte animatie van maakster Sawako Kabuki: Summer’s Puke is Winter’s Delight. Dit is het startsein van een avond vol met de leukste, beste en bizarste korte filmpjes. Op donderdag staat de Shorts Night met de film ‘Life’s a Beach (Death is a Forest)‘ op het programma. De Shorts Night voert de bezoekers mee naar de wereld en levens van anderen, dat zich afspeelt op het strand en mysterieuze bossen. Ook op de andere dagen zijn er korte en lange, nationale en internationale films en documentaires te zien die nog niet zijn uitgebracht in de bioscoop. Kijk hier voor het programma

Pluk de nacht Explore Utrecht 3

Naast film kun je bij Pluk de Nacht ook terecht voor een feestje, want na de filmavond kunnen je swingen op de beste deuntjes. Op het terrein is ook genoeg lekkers te bestellen, bij de diverse roodtrucks. Dus kom een avondje loungen in een van de vele strandstoelen bij de Vechtclub XL.

Meer info op plukdenacht.nl

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Christine van den Brink

Christine, geboren en getogen in Utrecht, schrijft als freelancer het liefst over reizen. Een perfecte combi, omdat reizen en schrijven beiden bovenaan de leuke-dingen-des-levens-lijst staan. Utrecht is een fijne plek om na die vakantie, citytrip of verre reis thuis te komen. Dat de stad met de dag leuker en levendiger wordt helpt ook. Net als wonen op de booming Westerkade - met koffietentjes en restaurants binnen grijpbereik. Ook hoog op de lijst staan lekker eten, festivals en films. Zo nu en dan helpt Christine mee in haar vaders winkel Catch op de Domstraat; bekend om z'n kunst, posters en kaarten van Utrecht. Voor Explore checkt Christine alle coole happenings in de stad, van nieuwe winkels tot aan fijne feestjes.

Bekijk ook

Karel 5 Kunst expositie Explore Utrecht 4

De verborgen historie van Karel V ziet het licht

Grand Hotel Karel V zet samen met het Utrechts Archief de geheimen van de stad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *