Rechtbank Ontbijt Explore Utrecht 2

5x Paas brunches in Utrecht

Het is al bijna Pasen en als je een beetje zoals mij bent, betekent dat maar twee dingen: chocola en brunch. Gelukkig zijn er meer dan genoeg plekken in Utrecht om met Pasen neer te strijken voor een lekkere brunch! (en chocola misschien ook wel, maar ik ga er vanuit dat je dat al geregeld hebt). Wijze woorden: als je eenmaal een keus hebt gemaakt, reserveer dan snel om een gebroken hart te voorkomen.

Cucina Chanti

Voor brunch met een Italiaanse twist ga je naar Cucina Chanti. Een prachtige, warme en gezellige sfeer, goed gezelschap en overheerlijk Italiaans eten…gecombineerd met een geweldige Italianse wijn (het is immers brunch!), wat kun je je nog meer wensen?

Wanneer: 16 april, 11.00-14.30 uur

Cucina Chanti | H.J. Schimmelplein 1 | website | Facebook

Florent

Florent is een van mijn favoriete verborgen pareltjes, weggestopt in een rustig hoekje van de Zadelstraat. Ze hebben een fantastisch, klassiek brunch menu: denk aan mimosas, eggs Benedict en wafels, om maar wat op te noemen.

Wanneer: 16 en 17 april om 11.00 uur

Florent Visschersplein 75 | website | Facebook 

Instock

Instock redt overgebleven voedsel en maakt er heerlijke gerechten van, dus je kan genieten van een fantastisch goed gevoel naast je brunch deze Pasen. Er zal ook bubbels zijn voor de volwassenen, en een speciale kids brunch voor de kleintjes.

Wanneer: 16 en 17 april vanaf 9.00 uur

Instock Vleutenseweg 382 | website | Facebook

De Rechtbank

De Rechtbank serveert een kids brunch boordevol kinderplezier, waaronder koekjes bakken, paaseieren zoeken en paaseieren versieren. Op het menu staat alles wat je nodig hebt: eieren, gerookte zalm, brood met jam en heerlijke gebakjes.

Wanneer: 16 en 17 april vanaf 9.00 uur

De Rechtbank | Korte Nieuwstraat 14 | website | Facebook 

Griftpark 1

Trek je stretch broek maar aan voor deze brunch, want het is een buffet! Griftpark 1 biedt een koud, warm en dessert buffet. En als je helemaal vol zit, kun je het er weer af lopen met een heerlijke wandeling door het Griftpark waar het restaurant (je raad het al!) zich bevindt.

Wanneer: 16 en 17 april vanaf  13.00 uur

Griftpark1 | website | Facebook

Wat zijn jullie plannen voor Pasen?

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Sophie Boisvert-Hearn

Sophie is een freelance redacteur met een master in Media Studies. Ze komt oorspronkelijk uit Toronto maar heeft inmiddels in Groningen, Leiden en Den Haag gewoond. Nu noemt ze met trots Utrecht haar thuis. Behalve eten, denken aan eten en het kopen en bereiden van eten, zijn haar hobbies o.a. reizen en schrijven. Een perfecte dag in Utrecht is voor haar heel veel kofie, een vriend(in) of vier, grote hoeveelheden gebakjes en een wandeling langs Utrecht haar prachtige straten en grachten – met als kers op de taart natuurlijk drankjes op het terras. Weet verrassend veel over kaasstengels.

Bekijk ook

Header ijssalon Utrecht Explore Utrecht-1

5x lekkerste ijs in verschillende wijken in Utrecht

Het is eindelijk zover. De zomer is aan! Terrasjes stromen weer vol, groepen studenten verzamelen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy