Hotel Badhu

Hotel Badhu ademt de Arabische sfeer. We kennen Badhu natuurlijk van het restaurant en het geweldige lounge terras maar in het voormalig badhuis is ook een hotel gevestigd. Hotel Badhu beschikt over acht kamers, allemaal ingericht met een Arabische sfeer maar steeds anders. Gebruik van metaalkleuren zoals goud en zilver maar ook wit, rood en groen. Men heeft goed gespeeld met kleur om een bepaalde sfeer en gevoel in de kamer te creëren. Hotel Badu ligt net iets uit het centrum maar alle bezienswaardigheden en de stad zijn lopend of met de fiets te bereiken. Bij hotel Badhu ervaar je het vakantie gevoel in eigenland.

Willem van Noortplein 19 | Google map | Boek een kamer

Badhu Hotel Explore Utrecht 01 Badhu Hotel Explore Utrecht 03

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

EYE Hotel Explore Utrecht 9

EYE Hotel Utrecht

Aan de Wijde Begijnestraat, een zijstraat van de bruisende en altijd drukke Voorstraat vind je het nieuwste design hotel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *