Fonteyn Festival meets Explore Utrecht 1

Fonteyn Festival op het Janskerkhof

De eerste edities van het Fonteyn festival Utrecht waren een groot succes. Genoeg reden om het wijnfestijn op het Janskerkhof voort te zetten. Weer een genot! Uiteraard hebben wij het weekend van 13 en 14 mei al geblokkeerd in onze agenda’s. Tijdens de winter editie staan weer verschillende Utrechtse wijnhelden met hun wijnen de show te stelen. Ook de lekkerbekken komen aan hun trekken, want de mobiele keukens zijn ook op dit festival niet te missen. Van stijlvolle oester, tot hippe pinchos. Ik ga opzoek naar die Chablis bij de oester, maar wat maken we voor een wijn-spijscombinatie met een pincho? Ik heb er zin in! Jullie ook?

Als wijnofiel, vinoloog, merlotgenoot moét ik er mijn gezicht wel even laten zien.  Nou ja, even..  We gaan proeven, proeven,  proeven! En we kunnen dansen, dansen, dansen,  aangezien dit festival komt met een muzikale omlijsting, dat heel divers is. Tot dan!

Facebook

Vrijdag 12 mei 17.00 – 01.00
Zaterdag 13 mei 14.00 – 01.00
Zondag 14 mei 14.00 – 23.00 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Na haar studie besloot ze te blijven in Utrecht, na tien jaar noemt zij het haar thuis. Alicia werkt op het hoofdkantoor van een modebedrijf en is haar eigen wijnbedrijfje gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Bekijk ook

Lindenhoff Fine Food Farm 1

Lindenhoff – proef ambachtelijke producten tijdens het Fine Food Farm Festival

Boerderij Lindenhoff is een mooie plek waar ambachtelijke producten worden samengebracht en verkocht aan restaurants …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *