EYE Hotel Explore Utrecht 9

EYE Hotel Utrecht

Aan de Wijde Begijnestraat, een zijstraat van de bruisende en altijd drukke Voorstraat vind je het nieuwste design hotel van Utrecht. Het EYE Hotel is onderdeel van Utrecht City Hotels, met Mother Goose Hotel en Court Hotel is het nieuwste hotel in goed gezelschap.

Het EYE-Hotel heeft een rijke geschiedenis dat dateert uit de 17e eeuw. Het interieur van het hotel verwijst naar de tijden dat in het gebouw een oog-ziekenhuis was gehuisvest. Op een zeer stijlvolle en verrassende manier, keert het ‘EYE’ thema terug in elke kamer tot aan de kleinste detail. In bijna elke hoek en op de witte muren is een interieur stuk of enorme portret opgehangen. Het geheel is goed in balans en prachtig om naar te kijken.

Alle 36 kamers – vanaf de kleinste kamer op de bovenste verdieping tot aan de grote familiekamers – zijn prachtig ingericht. Bij het EYE hotel slaap je in een luxe showroom. Morph design, gevestigd aan Oudkerkhof en ook verantwoordelijk voor het prachtige interieur van het Mother Goose Hotel heeft het weer fantastisch gedaan. In de kleine en stylish ontbijtkamer kunnen gasten rustig beginnen aan de dag. De auto parkeer je iets verderop, waar het hotel een standplaats heeft voor gasten van alle drie hotels. Reuze handig in de drukke binnenstad.

Zelfs met de drukke en gezellige straten van de binnenstad voor de deur is het moeilijk om dit prachtige hotel te verlaten om de stad te gaan verkennen.

Wijde Begijnestraat | Boek een kamer via Eyehotel.nl| Google map

Foto’s door Michaela van New Life Beginning 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

BijDaan: een winkel met een beleving

Ik ging langs bij de winkel ‘BijDaan’ in de De Bilt. Toen ik de winkel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy