Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lebowski Pubquiz #34

20 september @ 20:00 - 23:00

Woensdag 20 september staat alweer de 34e pubquiz op het programma.

In tien verschillende ronden – waaronder plaatjes-, video- en audiorondes – test quizmaster Jochem van Upbeatles je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Voor de teams die op plek 1, 2 en 3 eindigen, liggen mooie prijzen klaar.

Inschrijving start om 20.00 uur, om 20.30 beginnen we met de quiz. We verwachten zo rond 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. Deelname bedraagt 4 euro per persoon, CASH te voldoen bij inschrijving. En bij voorkeur gepast.

Teams die zich vooraf bij ons aanmelden krijgen twee extragratis bonuspunten. En die zouden aan het eind van de rit zomaar het verschil kunnen maken tussen wel of geen prijs. Geef je teamnaam en het (beoogd) aantal teamleden aan ons door in dit evenement of via jochem@upbeatles.nl en we noteren jullie voor de bonuspunten.

MAAR LET OP: Aanmelding is geen garantie voor een tafeltje. Het vastleggen van een tafeltje moet je bij Grand café Lebowski zelf doen en kan in principe alleen wanneer je vooraf met je team komt eten. Mocht nou blijken dat jullie uiteindelijk met minder mensen, of helemaal niet meer komen eten, laat dat dan ook even weten.

Reserveren kan via de website: http://www.grandcafelebowski.nl/. Daar vind je ook het menu. Vergeet bij het reserveren niet te vermelden dat je meedoet aan de pubquiz en onder welke naam.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
20:00 - 23:00